Primavera

Primavera Hotel


PRIMAVERA Hotel & Congress centre **** je moderní čtyřhvězdičkový hotel v Plzni s 94 klimatizovanými pokoji (celkem 240 lůžek), restaurací s venkovní terasou, vinárnou - barem a reprezentativním víceúčelovým kongresovým centrem se sály různé kapacity. Parkovací stání pro 100 aut a 3 busy v areálu hotelu.





Brožura ke stažení zde

brozura

Kontakt

PRIMAVERA Hotel & Congress centre
Nepomucká 1058/128
326 00 Plzeň


GPS:
49°42'38.1"N 13°24'45.4"E

Recepce-rezervace:
Tel.: +420 378 020 500
Mobile: +420 603 113 853
Fax: +420 378 020 501
E-mail: info@primaverahotel.cz

GDS – kódy:
Amadeus: FGPRGPRI
Sabre: FG220483
Galileo: FGA5630
Worldspan: FGPRGP
Pegasus: for information only FGPRGP

Svatební servis

Vážení svatebčané, vyberte si hotel PRIMAVERA v Plzni na Bručné pro Vaši svatební hostinu a oslavte tak tento významný den v životě s námi!

Nabízíme

  • krásné prostředí přátelského hotelu

  • svatební obřad možno zajistit u nás v hotelu

  • pronájem prostoru (restaurace, sálu, salónku) ZDARMA

  • sestavení svatebního menu pro Vaši hostinu

  • speciality připravené týmem našeho šéfkuchaře

  • přípravu slavnostní svatební tabule

  • květinovou výzdobu podle Vašich přání

  • svatební dorty z vlastní cukrářské výroby

  • živou hudbu s tancem

  • profesionální svatební servis zajišťovaný milým personálem

  • další služby přesně podle Vašich přání

Zasloužíte si to!  

Kontaktujte nás na e-mailu: info@primaverahotel.cz
nebo na telefonu: +420 378 020 500.

Uskutečněné svatby v hotelu Primavera - klikněte zde

kostel

                           Svatební obřad

pivovarska brana

                            Svatební tabule

pivovarska brana

                            Svatební tabule

pivovarska brana

                            Svatební tabule

Specialita hotelu – čokoládová fontána

Představte si čokoládovou fontánu, na jejímž dně se rozpouští aromatická belgická čokoláda, stoupá vzhůru… a závojem horké a voňavé tekutiny stéká kaskádovitě po miskách jako čokoládová fontána nebo vodopád, do něhož si mohou hosté namáčet různé druhy ovoce a sladkostí, a vytvářet tak delikatesy s čokoládovou polevou. Co můžete namáčet - jahody, banány, hrozny, maraskýnové třešně, sušené meruňky, kiwi, jablka, ananas, pomerančové plátky, broskve/nektarinky.